Natur Organic

Sült kápia paprika (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, paleo)

Sokszor a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. Így van ez ebben az esetben is: a kápia paprika egyébként is nagyon finom, de egy kis fokhagymával, dióolajjal, sajttal párosítva fantasztikus íze van.

Aki nem fogyaszt tejtermékeket, nyugodtan elhagyhatja a sajtot, anélkül is páratlan :).

Fogyaszthatjuk köretként, de akár egy könnyű vacsoraként magában is megállja a helyét.

 

Sült kápia paprika

 

Hozzávalók:

kápia paprika

feta (vagy bármilyen sajt)

2-3 gerezd fokhagyma

olívaolaj

dióolaj

Elkészítés:

  1. Kettévágjuk és kimagozzuk a paprikákat.
  2. Összenyomjuk, vagy aprítjuk a fokhagymagerezdeket, összekeverjük az olívaolajjal, és egy konyhai ecset segítségével megkenjük vele a paprikákat.
  3. Rámorzsoljuk a sajtot, majd 180 fokos sütőben kb 20 percig sütjük.
  4. Tálalás előtt kevés dióolajat öntünk rá.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!