Natur Organic

Paradicsomsaláta amaránttal (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes)

Gyors, tápláló és nagyon finom saláta. Fogyaszthatjuk magában, vagy akár köretnek is.

Az amarántról  bővebben itt olvashatunk.

Paradicsomsaláta amaránttal

Hozzávalók (2-3 főre):

20 dkg amaránt

4 db paradicsom

3 újhagyma

2 ek fokhagymaolaj

2 ek lenmagolaj

olívaolaj ízlés szerint

1 ek balzsamecet

Elkészítés:

  1. Az amarántot kb kétszerannyi vízben puhára főzzük (ha idő előtt elfogy a víz, pótoljuk)
  2. Felvágjuk a paradicsomot és a hagymát
  3. Összekeverjük a hozzávalókat, ráöntjük az olajokat és az ecetet, majd tálaljuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!