Natur Organic

Rukkola-saláta dióolajjal (gluténmentes, tojásmentes)

A kertünkben már szedhető a rukkola, dióolajam is volt itthon, így adta magát, hogy a kettőt kombináljam egy kitűnő salátában. Sajttal készítve akár könnyű vacsora lehet, de ha a sajtot elhagyjuk, paleo étrendbe is beilleszthető.

Rukkola-saláta dióolajjal

 

Hozzávalók (30 darab):

30 dkg rukkola

25 dkg (koktél )paradicsom

10 dkg feta sajt

10 dkg fekete olivabogyó

1 fej lilahagyma

dióolaj ízlés szerint

1 ek fehérborecet

Elkészítés:

Megmossuk a rukkolát és a paradicsomokat.

A koktélparadicsomokat félbevágjuk, a feta sajtot kockákra aprítjuk és a lilahagymát vékony szeletekre vágjuk.

Összekeverjük a hozzávalókat, ráöntünk 1 evőkanál fehérborecetet, és dióolajat ízlés szerint.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!