Natur Organic

Csirkepástétom (gluténmentes, tejmentes, paleo)

Ha húslevest főzök, sokszor előfordul, hogy a leves már elfogy, de még marad egy kis hús. Ilyenkor húspástétomot készítek belőle, de készíthetjük bármilyen maradék sült/főtt húsból. Kiváló szendvicskrém, amit kenhetünk többek között erre a kenyérre :).

 

csirkehúspástétom

Hozzávalók:

20 dkg főtt/sült csirkehús

2 főtt tojás

2 ek dijoni mustár

só, bors, petrezselyem liszt

Elkészítés:

Aprítógépbe tesszük a hozzávalókat, és homogénné keverjük. Ha nem elég krémes, tehetünk hozzá pár evőkanál húslevest. A sóval vigyázzunk, mert a mustár is sós!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!