Natur Organic

Guacamole paradicsommal (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, paleo)

Amikor a tipikus guatemalai reggeliről írtam, már közzétettem egy guacamole-receptet. Mivel szerintem a guacamolet nem lehet megunni, ezúttal egy paradicsomos verziót mutatok be. Kiváló mártogatós, de magában is nagyon finom!

Avokádót szinte mindenhol lehet már kapni, általában még éretlenül, keményen, de otthon tovább tudjuk érlelni. Akkor jó, ha már puha, de figyeljünk, hogy azért ne romoljon meg. Én simán az ablakban tartom, se banánt nem teszek mellé, se nem csomagolom újságpapírba, és mindig gond nélkül megérik :).

Guacamole

Hozzávalók:

2 db érett avokádó

1 citrom leve

1 paradicsom apróra vágva

fél lilahagyma apróra vágva

só, (lehetőleg friss) koriander

chili (opcionális)

Elkészítés:

Megpucoljuk az avokádókat, villával összetörjük (vagy összeturmixoljuk), és összekeverjük a többi hozzávalóval.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!