Vendégségbe készülődtünk, és sütit akartam vinni. Volt itthon eper és körte, így úgy gondoltam, hogy párosítom a kettőt. És nagyon jól tettem, hihetetlenül finom lett a végeredmény, a csokidarabok pedig nagyon sokat dobtak rajta. Csak egy probléma volt vele: ahogy megsült, a gyermekeim rávetették magukat, és alig maradt belőle. Még szerencse, hogy sütöttem brownie-t is… 🙂
Ha nincs otthon körte, lehet csak eperrel is készíteni, ez kb plusz 20 dkg. Vagy bármilyen más gyümölccsel :). Én a megadottnál kevesebb cukrot tettem bele, de ez szerintem ízlés dolga :).
A fényképezés sem volt egyszerű, kisfiamat nehéz volt kicselezni ;).
Hozzávalók:
3 tojás
250 ml víz + 50g tejmix liszt vagy 300 ml növényi tej
250 g mandulaliszt
1 tk szódabikarbona
fahéj
40 g kókuszvirágcukor
50 g kókuszolaj vagy vaj
250 g eper
200 g körte (2 db)
100 g étcsoki (minimum 60%-os)
Elkészítés: