Epres-rebarbarás sütemény (gluténmentes, tejmentes)

Egy nagyon gyors, egyszerű, finom és egészséges sütemény. Paleo diétába is beilleszthető, valamint fogyókúra alatt is bátran fogyasztható, ha már nem bírjuk ki egy kis édesség nélkül :).

Hozzávalók:

10 dkg rebarbara

20 dkg eper

5 dkg mandulaliszt

3 dkg kókuszvirágcukor

2 db tojás

3 dl víz és 3 dkg tejmix, vagy 3 dl növényi tej

Elkészítés:

  1. Bekapcsoljuk a sütőt 180 fokra.
  2. Megpucoljuk és kockákra vágjuk a rebarbarát és az epret.
  3. Felverjük a tojásokat.
  4. Hozzákeverjük a lisztet, a cukrot, a tejmixet és a vizet (vagy a növényi tejet).
  5. A gyümölcsöket szilikon formába rakjuk és ráöntjük a keveréket.
  6. Betesszük a sütőbe és 30-35 percig sütjük.
Címkék: , ,
Tovább a blogra »