Egy klasszikus húsvéti vendégváró fogás kicsit más köntösben. A majonéz vagy vaj (vaj esetén természetesen már nem tejmentes) mennyisége függ a tojások nagyságától. Annyit adjunk hozzá, hogy krémes állagot kapjunk.
Hozzávalók:
5 db tojás
10 g spárgaliszt
1 tk mustár
20-30 g házi majonéz vagy olvasztott vaj
só, bors
snidling, újhagyma, vagy medvehagyma a tetejére
opcionális: sonka kockákra vágva
Elkészítés:
Megfőzzük a tojásokat, megpucoljuk, majd kettévágjuk őket.
A tojások sárgáját összeturmixoljuk a többi hozzávalóval, ha teszünk bele sonkát, belekeverjük.
Megtöltjük a masszával a félbevágott fehérjéket és végül megszórjuk a hagymával.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: