Natur Organic

Spárgakrémmel töltött tojás (gluténmentes, tejmentes)

Egy klasszikus húsvéti vendégváró fogás kicsit más köntösben. A majonéz vagy vaj (vaj esetén természetesen már nem tejmentes) mennyisége függ a tojások nagyságától. Annyit adjunk hozzá, hogy krémes állagot kapjunk.

Spárgakrémmel töltött tojás

Hozzávalók:

5 db tojás

10 g spárgaliszt

1 tk mustár

20-30 g  házi majonéz vagy olvasztott vaj

só, bors

snidling, újhagyma, vagy medvehagyma a tetejére

opcionális: sonka kockákra vágva

Elkészítés:

Megfőzzük a tojásokat, megpucoljuk, majd kettévágjuk őket.

A tojások sárgáját összeturmixoljuk a többi hozzávalóval, ha teszünk bele sonkát, belekeverjük.

Megtöltjük a masszával a félbevágott fehérjéket és végül megszórjuk a hagymával.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!