Natur Organic

Csizmás adventi naptár házilag

 Amikor a lányaim 2 évesek lettek, elérkezettnek láttam az időt, hogy legyen egy igazi adventi naptáruk. Mivel sehol nem találtam olyat (elérhető áron), ami tetszett volna, úgy döntöttem, hogy én készítem el. Erre a csizmás változatra esett a választásom, ami igaz, hogy időigényes, de végtelenül egyszerű, bárki képes megcsinálni. Mondjuk valószínűleg sokkal hamarabb kész lett… Tovább »

Baglyok gyurmából Halloween-re gyerekekkel

Idén minket is elkapott a Halloween-őrület, igaz csak egy kicsit, de ezeket a baglyokat nem tudtam kihagyni :). Az alapötlet innen van. Ha gyurmázni támad kedvünk, legtöbbször só-liszt gyurmát készítek. Ennek több előnye is van: egyrészt nagyon olcsó. Másrészt dupla szórakozást nyújt: ha nem színezzük semmivel, száradás után ki is festhetjük őket, a gyerekeim imádják!… Tovább »

7 egyszerű és mégis nagyszerű gyurmafigura gyerekekkel

Egy borongós-esős nap (mint amilyen a mai is) tökéletes alkalom arra, hogy kicsit kreatívkodjunk a gyerekekkel. Gyurmázni nem csak drága gyurmákkal lehet, készíthetünk magunk is egyszerű só-liszt gyurmát, amit vagy megfestünk ételfestékkel, vagy szárítás után kifestjük. A gyurma hozzávalói: egy rész só, egy rész liszt, és annyi víz, amennyivel gyurma-állagot kapunk, érdemes apránként hozzáadni a vizet. Régen… Tovább »

Húsvéti asztaldíszítés fillérekből

A húsvéti asztalt dekorálhatjuk mutatós, saját készítésű díszekkel is, ráadásul jóval olcsóbban, mintha készen vennénk őket. Nagyobb gyerekek be is szállhatnak a hajtogatásba. Az elkészítés menete megtekinthető videón a képek alatti linkre kattintva. Ezekhez a nyuszis ültetőkártyákhoz nem kell más, mint szép, színes papír és egy kis ragasztó: Tojástartók színes papírból: Nyuszi alakú szalvéták: És… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!